Khas Untuk Awak ♥ . ♥

 
sayangs. awak nak tahu tak, setelah awak muncul dalam hidup saya, saya rase apa? saya rasee saya lhaa yang paling bahagia dalam dunia nhe. walaupun awakk katee saya nhe tak sayangs awak. awak salah sayangs, saya sentiasee menyanyangi awak seadanya. saya terima awak seadanya. saya sentiasa memerlukan awak dalam hidup saya. sumpah saya kate, saya sayangs awak macam diri saya. awak faham ke tak nhe? :)
 
awakkk, kenapa ungkit pasaii kisah lame saya? awak tahu takk yang saya dha lamee lupekannn dhee? yang ceritaa dalam blog nhe semuaa hanya tinggal memorii antara saya and dhee. kitee orang dhaa takdee papeww hubungan dha. contact pun dha takdeww. hmm. saya bukan nak cakap apa wakk. kalau saya nak marah awak, nakk tengking awak, nak tinggalkan awak, saya dha lamee ungkit pasai SN awak, tapiiyy, saya tahu yang SN tuh pernah membahagiakan awak. saya faham semua tuh. saya tak sukee gaduhh semua nhe. awak pun tahu kan. tapiyy, awakk tak pernah faham saya ke? saya sentiaseee doakan awakk bahagia wakk. kalauu ditakdirkan awak ngan SN sekalipung, saya tetap akan menyayangi awak. sebab SN lha, awakk sayangss dhe sesangat. sanggup buatt apa sajee untuk dhee. saya faham semua tuh wakk ;)
 
 
 
awakk. awakkk. dan awakk. if awak nak tahu, awakk lhaa yangg selaluu wat saya tersenyum. awak comel. saya tak tipu. saya tak pernah nyanyikan lagu untuk ex saya tauu :) hanya awak sorang je yangg tertibe saya nyanyikan. nak tahu sebab apa? sebab saya sayangs awak sesangat. walaupun suare saya macam katak sekalipun. saya tetapppp nyanyikan untuk awak :) awak, jangann pernah menyakiti saya. saya belajar untuk setia and belajar untuk tak menyakiti hatiy awak. insyaAllah. saya akan jage awakk sampaii awakk berubah. percayelha.
 
maafkan saya sebab selame nhe buat awak menangis untuk saya. ituh semua sebab saya takuttt. tapiy sekarang, saya tak takutt dha. saya sayangs awak sorang :* lastly , saya rinduuu awak sesangat. rinduu nakkk hang out dengan awak sesame. nak tengok awak ketaweee, awakk senyum, awak merajuk. whoaa. rinduuunyeee ;( iloveyouuuforathosandsyear.